onsdag 14 januari 2009

Framtiden?

Maken har nu börjat på den sista terminen på skolan. Tre terminer har gått ganska fort, men det har inte varit lätt. Jag håller precis näsan över vattenytan och det gör nog maken med. Han har fixat varenda tenta hittills och jag hoppas den sviten håller i sig hela vägen ut. Det finns nämligen inte några marginaler för att han ska hinna med att plugga för omtentor.

Den stora oron de senaste veckorna har varit beskedet om vart maken ska göra sin aspiranttjänstgöring. Han har i första hand sökt till det distrikt vi bor i, men självklart stod det i tidningarna häromveckan att distriktet måste göra nedskärningar...

Han har sökt flera olika distrikt som ligger nära, men tyvärr måste man även söka ett "lite längre bort". Detta innebar att med på ansökan kom ett distrikt som ligger 12 mil härifrån.

I morgon var det tänkt att vi skulle få besked om placering, men ack så snopna vi blev. I dag fick maken info om att det dröjer ytterligare en månad innan besked kommer.

Ja vad kan man göra, ingenting! Vi får helt enkelt vänta ytterligare en månad innan vi får besked om hur hösten ter sig.

Andra bloggar om , , , ,

Inga kommentarer: